نتیجه گوش دادن به موسیقی با صدای بلند چه چیزی است
ناشنوایی , تأثیر گوش دادن به آهنگ با صدای بلند
علت صدای سوت در گوش هایمان چیست؟
آیا گوش هایمان مشکلی پیدا کرده اند؟
آیا گوش کردن به آهنگ با صدای بسیار زیان آور است؟
مقاله – ناشنوایی – تاثیر
شما از آن گونه از افرادی میباشید که برای مقطع هنگامی طولانی به شنیدن آهنگ میپردازید , پس می بایست ریسک ابتلا پیدا کردن به ناشنوایی را به جان بخرید! در شرایطی که شما جزو اشخاصی میباشید که روزمره چند ساعت با هدفون در گوش و با صدای بلند آهنگ گوش می دهند , بایستی نگران اقتدار شنوایی خودتان بشوید!
اکنون خطر ناشنوایی در حدود یک بیلیون نفر در سراسر عالم را تهدید می نماید . تهدیدی که راز منشأ آن به اشاعه یافتن گوش کردن های طولانی برهه زمانی به آوا آن نیز بوسیله هدفون است . به همین خاطر محققان پیشنهاد می کنند که روزمره فقط یک ساعت آوا گوش فرمائید . بر این اصل , نیمی از نوجوان ها و جوان ها 12 تا 35 سال با میزان صدای بلندی که برای شنوایی به شدت خطرناک است به آهنگ های بیشماری که در وسایل الکترونیکی فردی خویش داراهستند گوش می دهند .
علاوه بر این تقریباً 40 درصد نوجوان ها هنگام ورزش کردن یا این که در رستوران ها سوای دقت به صدای سرسام آوری که در گوششان پخش می شود ساعتها به آهنگ هایی با ریتم تند گوش می دهند . پژوهش ها انجام یافته نشان داده اند , گوش کردن به صدایی بیشتر از 85 دسیبل به مقطع 8 ساعت یا این که 100 دسیبل برای 15 دقیقه به گوش زخم میرساند . یک دستگاه فردی کوچک پخش آهنگ صدایی در میان 75 تا 136 دسیبل دارااست , که اکثر زمان ها مردمان به صورت میانگین صدای دستگاه خویش را فی مابین 75 تا 105 تهیه می نمایند . طبیعتاً این میزان صدا در کنسرت ها و کلاس های ورزشی دوچندان بیشتر است , اتفاقی که به شدت شنوایی را پایین تأثیر قرار میدهد .
عدم دقت به صدایی که با آن آوا گوش میدهیم یا این که بقیه صداهایی که در محیط اطراف ماست , در کوتاه مقطع موجب کم شدن اقتدار شنوایی و در طولانی زمان چه بسا میتواند سبب ساز به ناشنوایی بشود . در واقع سه ادله شدت , بلندی صدا و بازه زمان گوش دادن به آهنگ ارتباط مستقیمی با میزان و توان شنوایی شخص داراهستند . ارتباط ای زخم زا که با کاهش تعداد ساعت گوش کردن به آهنگ می توان از وقوع آن خودداری کرد . براین اساس هر چه قدر دشوار و نا ممکن ولی برای مراقبت شنوایی ضروری است , روزمره صرفا یک ساعت آوا گوش فرمایید و حواستان باشد که میزان صدای آن چندان بالا نباشد .
بیشتر اشخاصی که در کودکی آوا با صدای بلند گوش دادهاند در دوران علم آموزی در مکتب با موفقیت بیشتری روبه روهستند و گوش دادن به آوا یا این که یاد گرفتن آن تاثیرات مثبتی مثل تمرکز حواس بر مغز خردسالان دارااست . درصورتیکه این دستور زیان آور پنداشته شده است!
در صورتی تا به امروز پایین تاثیر عقایدو باورهایی از قبیل آنچه که درین مقاله خواهید خواند معاش نموده اید , به شما پیشنهاد میکنیم با جدید ترین یافته های دانشمندان هماهنگ گردید و روش خویش را تغییر و تحول دهید . بعضا باورهای غلط در رابطه پیرامون مان منجر می گردند تا از فواید بعضی از مواد غذایی و منابع ارگانیک اطرافمان غافل شویم .
بازی های کامپیوتری
بابا و مادرها فکرمیکنند که بازی های کامپیوتری , طفل ها را از درس و مشق شان غافل می نمایند , البته می بایست بدانید که پژوهشگران کشف کرده اند که بازی های کامپیوتری , هماهنگی دست با چشمان نوباوه را ارتقاء می دهند . ولی بایستی مراقب باشید که انجام این بازی های کامپیوتری به صورت اعتیاد و ساعت های طولانی در نیاید .
گوش کردن به آهنگ با صدای بلند
در حالتیکه فرزند شما دوست دارااست با صدای بلند آهنگ گوش دهد نگران نباشید , این فعالیت برای وی عالی است .
زمانیکه آهنگ با صدای بلند در اتاق پخش می شود بلندگو ها می لرزند و این ارتعاش امواج مثبتی به فرزند شما منتقل می نماید کهاین امواج به صورت بدون واسطه به مغز منتقل میشود . ولی این مورد هم نباید به صورت عادت در بیاید به دلیل آن که ممکن است شخص با گذشت زمان شنوایی خویش را از دست بدهد .
دلایل
– وزوز گوش
– کاهش شنوایی مستمر
– حمله ها قلبی
– سکته مغزی
– و رفتارهای پرخاشگرانه