مشغلههای خواننده پیشکسوت در روزهای کرونایی/ انگار همه در زندانیم
آهنگساز و خواننده آوا اهل ایران در تشریح تازهترین فعالیتهای خویش از عملکرد برای ایجاد یک سری تک آهنگ و به سرنوشت وصال سومی کتاب خویش خبر اعطا کرد .
امین الله رشیدی آهنگساز و خواننده پیشکسوت آهنگ اهل ایران در گفتمان با اشاره فعالیتهای اخیرش در روزهای کرونایی توضیح اعطا کرد : طبیعتاً این ایام که همگی امور و شغل ها به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت نصفه تعطیل درآمده , اینجانب نیز از این قاعده مستثنی نیستم و خودم را در منزل قرنطینه کردهام . هنگامی این قرنطینه پیش آمده انگار تمام جهان زندانی شدهاند . انگار تمام جهان به پایان رسیده و ما که درین عالم هستیم بایستی درانتظار ورود به دنیایی باشیم که به آن دوران پساکرونا میگویند . دنیایی که قطعاً دیگر مشابه دنیای که تا تعدادی ماه گذشته در آن معاش میکردیم نیست و آن قدر تفاوت داراست که گویی نظیر یک به دنیا آمدن مجدد در دنیایی تازه است .
او خاطر نشان کرد : احتمالا خیلیها با اینجانب همنظر باشند که در دوران پساکرونا قطعاً خیلی از سیاستها و تفکرات با آنچه در دنیای تعدادی ماه پیش وجود داشت , فرق خواهد کرد . پس هنگامی چنین قوانینی پیش بیاید قطعاً هنرمندان هم تحتتأثیر تغییر و تحول این سیاستها قرار میگیرند . ما می بایست بپذیریم معاش ما به دو بخش دوران پیشین از کرونا و دوران پساکرونا تقسیم شدهاست . پس چه خوب تر که مطابق با آنچه روی داده عمل کنیم .
این هنرمند آهنگ خاطر نشان کرد : اینجانب نیز کارایی میکنم در این جهت با محافظت آنچه در قبلی موسیقایی خویش آموختهام دست به رفتار اثراتی بزنم که یک رنگ و بویی از قبلی و چارچوب کارهایم داشته باشد و نیز با آنچه درین ایام روی داده خویش را منطبق دهد . اما که از قبلی تعدادی تک آهنگ فراهم تکثیر دارم که مرتبط با قبلی است و می بایست در وقت مقتضی منتشر شود .
رشیدی در رابطه اثر ها پژوهشی خویش هم بیان کرد : اینجانب تا قبل از این دو کتاب نوشتهام ; یکی سفرنامه «از کاشان تا جزیره ها قناری» که سال ۷۲ منتشر شد و دیگری کتاب «عطر گیسو» شامل خاطرهها و نغمهها بود که در ده سال ۸۰ منتشر شد . کتاب سومم با اسم «ایران در رهگذر زمان» نیز قرار است بهزودی و بعد از عبور از چالش کرونا بالاخره طلسم عدم انتشارش بشکند و در اختیار مخاطبان قرار گیرد .
این خواننده پیشکسوت آوا اهل ایران اعلام کرد : اینجانب فکرمیکنم آنچه که هنرمندان ما مخصوصا هنرمندان برنا میتوانند دراین روزهای قرنطینهای انجام دهند اعتنا و تمرکز به مورد خلاقیت در آوا است که بایستی یقین کنیم سالهاست بهطور بدون نقص نابود شده و یا این که درصورتیکه نیز موجود هست آنقدر نامحسوس و کمرمق است که نمی توان آن را به کلیت جریان آهنگ تعمیم اعطا کرد . پس اینجانب بهعنوان یک هنرمند پیشکسوت بهاین دوستان خوب هنرمند به سهم خودم سفارش می کنم تا آنجا که میتوانند دراین ایام که زمان بیشتری داراهستند روی «خلاقیت» تمرکز بیشتری داشته باشد که قطعاً جای خالی آن در آهنگ ما بهشدت احساس می شود .